Mixtape.

Apartamenti 2XL

Apartamenti 2XL me në krye Turjan Hysja më dha dritën jeshile për të shpërfaqur talentin tim për të gjithë shqipëtarët, nga ku nisi rrugëtimi drejt karrierës televizive.  Ky program është i ndërtuar mbi një skenar jo të kufizuar që e bën të larmishëm dhe lehtësisht të ndryshueshëm për të futur sa më shumë elementë humori. 

Best of Apartamenti 2XL